Apa khabar warga Taiping Zone. Minggu ini admin nak kongsikan salah satu servis yang bagus di Taiping iaitu servis baiki laptop/desktop, printer, dan mejual laptop/desktop recon.

Khas untuk yang berada sekitar Changkat Jering anda boleh mendapatkan servis laptop/desktop dan printer di Klinik komputer..Di sini juga adalah 100% bumiputera dan mampu memberi yang terbaik kepada anda dengan harga yang berpatutan.

Agak-agak boleh ke servis Klinik Komputer ini dipercayai? Yang ni tak perlu lah kami nak sembang lebih, sebab banyak bukti yang ada. Jom kita check out sekejap page Klinik Komputer ni antara kes-kes yang berjaya diselesaikan :

>>9 SAAT JE LOGIN WINDOWS 8…laptop ni RAM 2GB je.. tapi laju gile die LOGIN WINDOWS

>>Toshiba ‘TUA’ berjiwa MUDA

>>CPU hidup kembali

Senang cerita anda walk-in je terus ke kedai klinik komputer..Kalau setakat format laptop dan betulkan ink printer, ramai yang boleh buat kan?

Tetapi yakinkah anda yang laptop dan printer anda mendapat rawatan yang sebaiknya? Ada beza anda minta tolong pakar dan anda minta tolong orang biasa-biasa.

Kalau salah diagnosis, risau makin mudarat. Dari benda elok-elok, terus jadi tak elok. Dari elok-elok kena keluarkan RM50 je.. tak pasal-pasal kena keluar RM500 sebab salah diagnose. Jadi terus dapatkan nasihat pakar untuk solusi terbaik.

Pakar komputer seperti Klinik Komputer tahu langkah terbaik untuk baiki laptop dan printer anda. Kalau sampai perlu buka laptop anda seperti dibawah, mereka akan buka.

 

Gambar diatas ketika mereka selesaikan isu laptop yang kerap kepanasan. Selepas dikaji rupanya berpunca dari ruang kitaran udara dan kipas yang berhabuk disebabkan jarang servis.

Menurut klinik komputer, sepatutnya laptop ni kena servis minima 1 tahun sekali dengan cara yang betul. Jika tidak, habuk akan terkumpul dan menyebabkan haba panas tak keluar dengan sempurna dan akan menyebabkan kerosakan pada CHIPSET yang menelan belanja RM300 ke atas…Jadi, nak laptop anda tahan lama servis lah sebelum parah. Nak tahu tips-tips penjagaan laptop, boleh hubungi klinik komputer untuk konsultansi percuma.

Kalau setakat windows corrupt, gambar hilang, patition table bermasalah, kekunci keyboard tak berfungsi, skrin kadang-kadang padam.. semua ni memang dah jadi makanan diorang.

Sambil pejam mata je repair laptop atau komputer anda, InsyaAllah.

 

Selain daripada itu, servis printer pon klinik komputer ada tau. Kalau printer ada masalah boleh terus je walk-in ke klinik komputer changkat jering atau hubungi dulu owner kedai di talian yg tertera

p/s: Pastikan anda sebut nama Taiping Zone untuk dapat harga terbaik dari mereka.

  • Facebook PageKlinik Komputer
  • No Telefon: 0111-33 88 684 (call / wechat / whatsapp)

Atau klik link ini untuk whatsapp,

Klik sini >> www.wasap.my/601113388684/klinikkomputer
Klik sini>> www.wasap.my/601113388684/klinikkomputer
Klik sini>> www.wasap.my/601113388684/klinikkomputer

**Klinik komputer juga ada supply laptop/komputer recon..Nak tau apa maksud Laptop/Komputer ‘RECON’ boleh baca >> SINI