Show Posts in

Hotel bangsal ikan??

ONLY IN TAIPING The Happy 8 Retreat Korang akan terkejut bangunan yang macam bangsal ikan ni merupakan HOTEL yang sangat cantik.. Wajib klik link tu untuk nak tengok lebih banyak gambar menarik hotel ni dan alamat dekat gambar last skali.. Klik link ni>> hotel bangsal ikan

Western Food di Raintown Brother cafe

Semalam pusing2 terjumpa satu cafe.. Raintown Brother cafe dekat sebelah bistro mamak di econsave kamunting.. Bleh tahan gak Grill cheezy chicken dia. Freshh chicken ye.. Bukan frozen.. Hehehe.. Maklumlah. Skrg ni orang ramai nak meniaga tapi pakai menu frozen.. So.. Kesudahannya tingal tulang. Nah! macam biasa, admin mesti takkan …

Burger Kukus Bakar

Kalau anda tercari-cari buger yang femes dan bersaiz besar kat Taiping ni, admin suggest pergi la ke LA Burger Kukus Bakar, Taiping.. Ape bestnye?? Haaa..meh nak belanja gambaq dia..Terlioq baq hanggg… Nak order untuk sambut birthday pon boleh..Rare sikit, asyik beli kek je kan..hihiihi. Anyway, lokasi La Burger ni terletak …

Bundle di Kamunting

Siapa yg pernah layan bundle, pasti akan come back dengan bundle. Tengok macam mana sambutan yg sangat hangat di kalangan penggemar bundle! Gambar ni diambil pada bulan 12 tahun 2015. Boleh jadi salah satu tempat pilihan utk warga Taiping membeli-belah! Kunjungi Jualan Kilang Bundle House yg terletak di belakang …

Photo shoot di Taman Tasik Taiping

Taman Tasik Taiping atau Lake Garden memang terkenal dengan view yang cantik gila babas..haha..Sebab tu selalunye orang khawin buat outdoor photo shoot kat sini. Kalau musim cuti sekolah, confirm musim kenduri jugak..Lalu sini je mesti penuh pengantin berposing..haha.. Tak caye ni antara hasil ‘TANGKAPAN’ gambar kat lake..banyak lagi..tp …