AMBOI.. AMBOI.. AMBOI KEDAI EMAS DEKAT KAMUNTING NI..

SIAP BELI SURAT PAJAK DENGAN HARGA TERTINGGI!!
.
.
Ramai yg dah mula tau Kedai Emas Warisan kan?

Ye la.. mana lagi nak dapat kedai emas sanggup beli emas dan surat pada harga tinggi.

3 KELEBIHAN KEDAI INI
=================
1)Kedai ni turut beli surat pajak
2)Harga emas mampu milik.. suri rumah pun dah boleh mula kumpul emas sikit-sikit
3)Kalau nak sambar barang kemas yang mahal sket, depa juga provide belian barang kemas secara ansuran.

LOKASI:
======
sebaris kedai Eco Rm2 (berhadapan kem askar kamunting)

.
.

TAK CUKUP LAGI?

KEDAI EMAS NI SIAP ADA PROMOSI EMAS TANPA UPAH TAU..
.
.
“Eh.. eh.. betul ke?”
Ofcoz laa..Org Taiping pya pasal.
Dgn syarat anda kena dtg kedai ini di area Eco RM2 Kamunting..
bahagian hujung (depan kem askar)…
Promosi emas tanpa upah ini khas utk brg kemas atas 8 gram sahaja.
MASA OPERASI: 11.30-6.30 pm.
UNTUK SEBARANG
PERTANYAAN:
.
.
Utk yg nak cuci emas, kami tak caj pun jika emas tersebut dibeli dari Kedai Emas Warisan.
Bagi yg nak beli item mahal, tp kekurangan bajet.. Kami juga boleh sediakan plan ansuran khas utk anda. Lepas ni KEW konfem jadi pilihan shopping emas anda 🙂
Barang kemas kami dijamin mampu milik.. dan brg kemas prelove pun kami ada jual. Nak emas atau cincin utk baby pun boleh. Serba lengkap lah.
.
.
Kalau tak percaya, apa kata masuk group whatsapp/page kami dulu dan usha2 koleksi brg kemas 2017 yg Kedai Emas Warisan ada.
PAGE FB: Kedai Emas Warisan
GROUP WHATSAPP
(untuk lihat design latest):